Επιστροφή Ειδών και Χρημάτων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, όπως επίσης και της αντικατάστασής τους ή της επιστροφής χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους πολιτικής επιστροφών.

 • Όλες οι επιστροφές να γίνονται αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ Κούριερ, αλλιώς ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα που τηρεί η οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διανομής, καθώς διαφέρουν από της ΕΛΤΑ Κούριερ.

 • Για την πρώτη σας αλλαγή τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 • Η αίτηση επιστροφής/αλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής και να γίνεται αποστολή e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνική ενημέρωση/επικοινωνία στο +302610243512.

 • Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν και να είναι κατάλληλα προς πώληση (σε άριστη κατάσταση υπόδημα και κουτί υποδήματος).

 • Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που έχει με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.

 • Η επιστροφή χρημάτων ισχύει ΜΟΝΟ για αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα & εφόσον δεν πρόκειται για δώρο από τρίτο άτομο ή ηλεκτρονική δωροεπιταγή.


Παρακαλώ σημειώστε ότι:

 • Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο πάνω.

 • Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.

 • H επιστροφή και αντικατάσταση ενός μη ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μια φορά με έξοδα του Shoeland, και μόνο εάν επιλεγεί η εταιρεία ταχυμεταφορών EΛΤΑ Courier για την επιστροφή αυτή. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη κατά την δεύτερη αλλαγή μη ελαττωματικού εμπορεύματος.

 • Στην επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής ή/και αντικαταβολής, όπως και τα έξοδα επιστροφής, βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.

 • Το Shoeland πριν από κάθε αποστολή ελέγχει την ποιότητα και την άψογη κατάσταση των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση όμως αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος, η οποία θα πρέπει να δηλωθεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής. Η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα του παραλήπτη ή/και ολική επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δε συμφωνείται η αντικατάσταση.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή είτε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο +302610243512.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, κάνοντας ένα Αίτημα επιστροφής (να μας στείλετε ένα mail με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας). Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με επιβάρυνση τα έξοδα αρχικής αποστολής ή/και αντικαταβολής, όπως και τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Αναλυτικότερα, η τελική αξία επιστροφής χρημάτων προκύπτει από την ΑΞΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της ενδεχόμενης χρήσης εκπτωτικού κουπονιού) μείον τα έξοδα επιστροφής 3€. Τυχόν έξοδα αρχικής αποστολής ή/και αντικαταβολής βαρύνουν πάντα τον πελάτη και δεν επιστρέφονται.

Διευκρινίζεται ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος, πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του και να γίνεται αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ Κούριερ

Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και τηρούνται όλοι οι παραπάνω όροι, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η επιστροφή χρημάτων ισχύει ΜΟΝΟ για αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - ΔΩΡΟ

Αν είστε ο παραλήπτης δώρου με προϊόν από το e-shop μας, έχετε δικαίωμα αλλαγής προϊόντος με τους όρους όπως ισχύουν παραπάνω.

Αν δεν βρείτε άλλο προϊόν για αλλαγή, σας δίνουμε ηλεκτρονική ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ίση με την αξία του προϊόντος, ώστε να την χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή θελήσετε.

Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων σε παραλήπτη δώρου.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Σε περίπτωση  αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.