Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας. Όσες περιοχές δεν έχουν υποκατάστημα ΕΛΤΑ Courier (υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα), εξυπηρετεί το Ταχυδρομείο.

Με παραλαβή από τo φυσικό μας κατάστημα επί της οδού Ερμού 39 στην Πάτρα.

Ισχύει για αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο. Σε εξέλιξη η ενημέρωση για αποστολές στην Ευρώπη.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και παραδίδονται υπό φυσιολογικές συνθήκες σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως την περιοχή. Μπορεί να χρειαστούν παραπάνω μέρες για τα νησιά.

Κατ' εξαίρεση, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

Λόγω του lockdown και του υπερβολικού φόρτου εργασίας της Courier, ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση 5-25 εργάσιμων ημερών στην παράδοση του δέματός σας, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αττική & Θεσ/νίκη), γι' αυτό σας ζητούμε υπομονή και κατανόηση!

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός από αργίες).

Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Σάββατο από τις 12.00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σε όλη την Ελλάδα:

Για αγορές άνω των 50,00 τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες μέχρι 49,99€ τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,00

Αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος είναι σταθερά 2,00ανεξαρτήτου ποσού αγοράς.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής αποκλειστικά με την Ελτά Κούριερ. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην κεντρική σελίδα (home page) του e-shop του Shoeland.)

 

Σε όλη την Κύπρο:

Για αγορές έως και δύο (2) προϊόντων, τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 18,00€

Για αγορές άνω των δύο (2) προϊόντω,ν τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται κατά 3,00€ για κάθε επιπλέον προϊόν (π.χ. για 1 ή 2 προϊόντα τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 18€, για 3 προϊόντα 21€, για 4 προϊόντα 24€, για 5 προϊόντα 27€. κ.ο.κ)

Ισχύει μόνο η τραπεζική κατάθεση και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.